Om mig

 

Mit navn er Kathrine Bach Pachniuk, jeg er 33 og uddannet cand.scient.bibl. med speciale i kommunikation, ungdomskultur og sociale medier (#hashtaggingftw).

Min Bruce Wayne identitet er som børnebibliotekar på Kulturstationen Vanløse, men om aftenen anmelder jeg bøger på @bibliotekat og har desuden skabt og administrerer tidlig literacy initiativet #1000bøger med formålet at give børn 0-6 år en god sproglig start og et godt forhold til bøger.

Jeg bor i Sydhavnen i København med 1 kæreste, 1 barn, 1 mere på vej til maj og rundt regnet 2500 bøger.

Lige nu er jeg på barsel indtil januar næste år.

Tjener jeg penge på bloggen eller Instagram enten via affiliate links eller aflønning for anmeldelser eller indlæg?

Nej. Det er min egen tid og betalt af mit almindelige dagjob. Al læsning foregår i min fritid. I modsætning til hvad mange tror, så bliver bibliotekarer ikke betalt for at læse bøgerne. Det er interessetimer. Bøgerne jeg anmelder er hovedsageligt anmeldereksemplarer sendt af forlagene, men af og til også biblioteks- og egne bøger.

Tilsendte bøger jeg ikke beholder efter læsning bliver doneret til Læs for livet eller givet til andre, der vil holde af dem.

Instagram

Jeg læser og anmelder børne- og ungdomslitteratur, fantasy, science fiction, fagbøger om læsning og literacy og andre bøger der interesserer mig og min målgruppe som består af både unge, forældre, lærere, bibliotekarer og andre fagfolk. Jeg anmelder også gerne app's der har noget med literacy, bøger eller læsning at gøre - målrettet børn og unge.

Bloggen

På bloggen skriver jeg om læsning, biblioteker og genrer og giver læsetips og laver lister over bøger. Desuden om arrangementer jeg bliver inviteret til - eller tager til - og sociale medier.