Intuitiv spisning med børn

Børn og mad er eksplosivt. Amning eller flaske, må børn spise vegetarisk, er pommes fritter grøntsager? Det er et minefelt at begynde at mene noget om. Ikke desto mindre gør jeg det.

Herhjemme spiser vi intuitivt. Det er anti-slankekur og går grundlæggende ud på at lytte til og stole på sin krop. Også for de mindste mennesker i huset.

Jeg voksede op i 90’erne og jeg lærte at:

  • Man spiser op uanset om man er mere sulten

  • Især når man er ude

  • Man spiser det uanset om man kan lide det eller ej

Read More

Hvor er mit barn?

Jeg har ikke forlagt nogen af dem (endnu), men det er sætning man ofte hører. “Hvor er mit glade barn?” som om barnet kun tilhører en, når det har de følelser, vi kan lide og har nemt ved at rumme. Men børn har følelser, mange af dem og de er bestemt ikke alle sammen positive - heldigvis! Udvikling er hårdt, men nødvendigt.

Read More

Bæredygtige børn #1 - Secondtots.dk

Hvis der er noget der potentielt er virkelig dyrt er det børnetøj. Naturligvis kan det fås billigt i forskellige tøjkæder, men alligevel får jeg lidt en trækning ved højre øje, når jeg køber tøj i str. 68 fordi jeg ved at jeg skal skifte det ud om et par uger.

Derfor er vi begyndt at teste bæredygtige alternativer og det første vi har prøvet er firmaet Secondtots.dk som er lokaliseret i Allerød.

Read More

Dage som disse #1

På dage som disse tager jeg mig selv i at ønske jeg var fri. Ordene: jeg ville ønske jeg aldrig havde fået dig, former sig i mig, men de forlader aldrig mine læber. Selv i min barnlige frustration, midt i mit ondskabsfulde behov efter at såre og ramme, ved jeg, at det er at gå for langt, selvom du ikke forstår det.

Read More